ESTÜ Duyurular

2022-2023 akademik yılı yaz döneminde staj yapmakta olan/tamamlayan HEE/UGMB bölümü öğrencilerinin rapor/evrak teslimi hakkında duyuru

2022-2023 akademik yılı yaz döneminde staj yapmakta olan HEE/UGMB bölümü öğrencilerinin staj bitişi kapsamında yapması gereken işlemler:


  • Staj raporları Fakültemiz web sayfası aracılığı ile ulaşılabilecek bölüm staj kılavuzuna göre hazırlanmalıdır. (ilgili bağlantı: https://hubf.eskisehir.edu.tr/tr/Icerik/Detay/staj-1))
  • Kapalı zarfta yer alacak evraklarda ve staj raporu kapak sayfasında işletme onayına yönelik belirlenmiş alanlardaki imza/mühür/kaşe kısımlarında eksik kalmaması sağlanmalıdır.
  • Stajlar bitmeden, son hafta içinde Fakültemiz Öğrenci İşleri’nden Gamze Aldıç (gamzealdic@eskisehir.edu.tr / tel: 0222 213 86 08) ve/veya Programlama Birimi’nden Murat Güldoğan (mguldogan@eskisehir.edu.tr / tel: 0 222 213 86 01) ile irtibata geçilerek staj bitimindeki SGK çıkış işlemleri planlanmalıdır.
  • Stajın bitimini takiben ivedilikle staj raporları ve kapalı zarfta teslim edilecek evraklar Fakültemize ulaştırılmalıdır. (Yeni akademik yıl başlamadan değerleme süreçlerinin tamamlanabilmesi için staj bitimini takiben defterlerin ve evrakların teslimi geciktirilmemelidir.)
  • Staj raporları ve kapalı zarftaki evraklar 5-8 Eylül 2023 tarihleri arasında Dekan Yardımcılığı’na, 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren her gün 11:00-15:00 saatleri arasında bölümlerin staj derslerinden sorumlu öğretim elemanlarına teslim edilebilir. 
  • Halen staj yapmakta olan öğrencilerden mezun durumunda olup SHY-147 Temel Eğitim Tanıma Sertifikası talep edecek öğrenciler staj raporları ile birlikte Pratik Eğitim Kayıt defterlerini de ilgili sorumlu öğretim elemanlarına teslim etmelidir. İlgili defterden en az 4 adet başarılı sonuçlanmış pratik değerlendirmesi olmayanlar varsa pratik defter teslimi yapanlar için planlama yapılacak olup, bu öğrencilerin mezuniyetleri de pratik değerlendirme süreçleri sonrası verilebilecektir.
Staj raporu ve evrak teslimini yapmış olan öğrenciler için staj sunumlarının planlaması, bölüm staj komisyonları ve staj sorumlu öğretim elemanlarının koordinasyonuyla yapılacak olup öğrencilere bilgilendirmesi iletişim grupları aracılığı ile ve/veya genel duyurular ile yapılacaktır.

 

Sorumlu öğretim elemanları:

HEE Bölümü 

Öğr.Grv. Tulga Metin Candaş

Ofis: A Blok / Tel: 0 222 213 8502 / e-posta: mcandas@eskisehir.edu.tr

UGMB Bölümü 

Öğr.Grv. Ramazan Kale

Ofis: A Blok / Tel: 0 222 213 8507 / e-posta: rkale@eskisehir.edu.tr