ESTÜ Duyurular

2023-2024 Bahar UGMB Bölümü/UGB204 Hava Aracı Güç Sistemleri (TEİ/TUSAŞ) dersinin seçimi hk. - aday öğrenci güncellemesi

2023 – 2024 Akademik Yılı Bahar Döneminde yürütülecek UGB204 Hava Aracı Güç Sistemleri (TEİ/TUSAŞ) dersi için UGMB bölümünde GENEL NOT ORTALAMASI dikkate alınarak kontenjana göre (15 öğrenci) belirlenen güncellenmiş aday öğrenci listesi olup tabloda yer almaktadır. Listede, ismi yer alan, fakat gidemeyecek durumda olan öğrencilerin, mazeretlerini UGMB Bölümü Başkanlığına yazılı olarak vermeleri gerekmektedir.

  • Dersler, hafTalık programda belirtilen günlerde TUSAŞ (TEI) tesislerinde yapılacaktır.
  • Dersler, 20 Şubat 2024 Salı günü başlayacaktır. Öğrencilerin bu tarihte TEİ tesislerine ulaşımları ve girişleri ile ilgili ayrıca bilgilendirme sağlanacaktır. Duyurular ve bilgilendirmeler takip edilmelidir.
  • TUSAŞ tesislerinde derse katılacak öğrencilerin, aşağıdaki listede belirtilen belgeleri - (5) ve (6) hariç olmak üzere - elden veya e-posta yoluyla en geç 12 Şubat 2024 Pazartesi günü 16.00’ya kadar UGMB Bölümü Arş.Grv.Nedim Sunay'a (nedimsunay@eskisehir.edu.tr) ulaştırması gerekmektedir. E-posta yoluyla gönderimlerde fotoğraflar bulanık, silik vb. olmamalı, mümkün olduğunca iyi çözünürlükte taranmış olmalıdır.  
  • Tabloda yer alan (5) ve (6) numaralı belgeler 12 Şubat 2024 tarihinde evrak teslimi ile kesinleşen listeye göre Fakülte tarafından hazırlanacak belgelerdir. Sigorta girişleri için Fakültemizden Gamze Aldıç öğrencilerle irtibat sağlayacak olup talep ettiği belgeler ivedilikle verilen süre içinde kendisine istenen şekilde ulaştırılmalıdır.

UGB204 Hava Aracı Güç Sistemleri (TEİ/TUSAŞ) Dersi İçin Gerekli Belgeler