2023-24 Akademik Yılı Bahar Dönemi - BEÖ155/İSG402/ESTÜ210 derslerinin ara sınavları için duyuru (düzeltilmiş)

YÖK seçmeli derslerden BEÖ155 Beden Eğitimi / İSG402 İş Güvenliği ve Sağlığı II / ESTÜ210 Müze Kültürü derslerinin 1 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 18:00'de yapılacak olan ara sınavlarına ait planlamalara erişim için tıklayınız.....

İlgili derslerden sınava girecek tüm öğrenciler belirtilen sınav salonlarında ve ilgili salondaki sıra noya göre yerleşerek sınava gireceklerdir.

2023-24 akademik yılı bahar döneminde BEÖ155/İSG402/ESTÜ210 derslerine kayıtlı Fakültemiz öğrencilerinin sınava girecekleri ilan edilen derslerle ilgili gerekli kontrolü sağlaması ve herhangi bir eksik/hatalı ders durumunda ivedilikle Dekan Yardımcılığına başvurması gerekmektedir.

(Öğrencilerin fotoğraflı öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanları/TC kimlik kartları sınav boyunca, ön yüzlerini sınav görevlilerinin görebileceği şekilde öğrencinin sırası üzerinde olacaktır)