2023-24 Yaz Dönemi Staj Raporlarının Teslimi - HEE, UGMB, HY

HEE ve UGMB bölümü öğrencilerinden 2023-2024 akademik yılı yaz dönemi için,

• stajlarını tamamlamış olanlar, 23 Eylül 2024 Pazartesi - 25 Eylül 2024 Çarşamba mesai saatleri içinde,
  • halen stajı devam edenler ise stajlarının bitimini takip eden üç iş günü içinde,

bölümlerin staj kılavuzlarında yazan usullere göre hazırlamış oldukları staj raporlarını ve staj evraklarını içeren kapalı zarflarını imza karşılığı Bölüm Sekreteri Hilal Erdal'a teslim edeceklerdir.

Teslim edilen raporlar ile evraklar için kontroller ve sunum planları Bölüm Staj Komisyonu ve Staj dersi sorumlu öğretim elemanı tarafından koordine edilecektir. Sunumların planlanması konusundaki talepler ve bilgi için ilgili hocalarla irtibata geçilmelidir.

Yaz dönemi stajları için ekle-sil haftasında, ilgili staj derslerine kayıt yapılmalıdır.

HY bölümü öğrencilerinden 2023-2024 akademik yılı yaz dönemi için,

stajlarını tamamlamış öğrenciler “HY Bölümü Staj Kılavuzu” doğrultusunda hazırlamakla yükümlü olduğu Staj Raporunu (Staj Defteri) ile Staj Değerlendirme Formu ve Staj Devam Çizelge belgelerinin bulunduğu kapalı zarfı en geç 4 Ekim Cuma gününe kadar Staj dersinden sorumlu öğretim elemanı Öğr. Gör. Hasan TİFTİK’e elden teslim etmek zorundadır.

Staj değerlendirme toplantısı tarihi ayrıca duyurulacaktır.