8 Ocak 2024 Pazartesi tarihli sınavların öğrenci listeleri hk.

Öğrenci Bilgi Sistemindeki değişiklik kapsamında aktarım süreçlerinin ve yoklama giriş işlemlerinin devam etmesi sebebiyle 8 Ocak 2024 Pazartesi tarihli sınavlar için öğrenci listeleri derslerin öğretim elemanlarından gelen Devamsız (DZ) öğrenci bilgileri dikkate alınarak hazırlanmıştır.

8 Ocak 2024 Pazartesi tarihli sınavı olup Üniversitemizin Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin devam koşuluyla ilgili maddelerine uygun olarak dönem sonu sınavına girme hakkı olan öğrencilerin sınav listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol etmesi ve isimlerinin olmaması durumunda dersin öğretim elemanına ve Fakülte Öğrenci İşleri Birimine bilgi vermesi gerekmektedir.

8 Ocak 2024 Pazartesi tarihli sınavların öğrenci listelerine erişim için tıklayınız.