Azerbeycan Teknik Üniversitesi Ziyareti

Azerbaijan Technical University ve National Aviation Academy yöneticilerinden Fakültemize Ziyaret
23 Ağustos 2023 tarihinde Azerbaijan Technical University'den Rektör Prof. Vilayat Valiev, Rektör Yardımcısı Subkhan Namazov ve National Aviation Academy Rektör Yardımcısı Prof. Adalat Samadov Fakültemizi ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında karşılıklı olarak Fakülte ve program tanıtımları yapılmış olup National Aviation Academy bünyesindeki Pilotaj, Hava Trafik Kontrolü ve Bakım Programları hakkında bilgi alınarak değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Sayın Rektör ve Rektör yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür eder, bu ziyaretin, her iki üniversite arasında gelecekteki işbirliklerinin yolunu açmasını dileriz.

Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8
Enlarged Image