Eğitim-Öğretime Devam Eden Öğrencilerden Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Verilen Ek Sınavlar Hakkında (2023-2024 Güz Ek Sınavları)

Üniversitemiz web sayfasında Mevzuat/Usul bölümünde

İlgi usul ve esaslar kapsamında azami öğretim süresini dolduran ve azami süreler (14yy) sonunda mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin, 2023-2024 Güz Dönemi sonunda ek sınavlarına girmek istedikleri dersler (harf notu FF, YZ, DZ notlu dersleri ile hiç almadığı dersler) için imzalı başvuru dilekçelerini en geç 07 Şubat 2023 Çarşamba saat 12:’00ye kadar Fakülte Dekanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.

• Başvurular şahsen ya da hubf@eskisehir.edu.tr e-posta adresi üzerinden yapılabilecektir. (İmzalı başvuru dilekçenizi e-posta ile iletmeniz durumunda bilgi kısmına duygubacaksiz@eskisehir.edu.tr ve skahvecioglu@eskisehir.edu.tr adreslerini de ekleyiniz)
  • E-Posta ile başvuru yapılması durumunda, konu kısmına “Azami Süre Ek sınav_AD SOYAD” yazılması, eke koyulacak dosya isminde mutlaka “ad soyad” belirtilmesi ve imzalı olması gerekmektedir.

Başvuru dilekçesi ile diğer bilgiler için bağlantılar Fakültemiz web sayfasında (hubf.eskisehir.edu.tr) yer alan “Öğrenci/Belge, Form ve Kılavuzlar” bağlantısı kısmından erişilen “Azami Süre / Ek Sınav” başlığı altında yer almaktadır. İlgili sayfaya erişim için tıklayınız....

Başvuru dilekçesi ekinde olması gereken transkript, Fakültemiz Öğrenci İşleri tarafından dilekçelere eklenerek danışmana iletilecektir.

Sınav tarihleri:

Ek sınav I: 8 Şubat 2024 Perşembe

Ek Sınav II: 9 Şubat 2024 Cuma

Başvuru sonrası detaylı sınav programı 7 Şubat 2024 Çarşamba saat 12:00 sonrasında ilan edilecektir.