ESTÜ Duyurular

Havacılıkta Emniyet Yönetimi: Yeni Yaklaşımlar

30 Mayıs 2022 saat 15.00'te Cranfield Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Cengiz TÜRKOĞLU tarafından "Havacılıkta Emniyet Yönetimi: Yeni Yaklaşımlar" başlıklı bir seminer verilmiştir. Seminer, Havacılık Yönetimi bölümünden Prof. Dr. Ender GEREDE moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Seminerde Havacılıkta Emniyet Yönetiminin tarihsel gelişimi ele alınmış, emniyet yönetimindeki farklı yaklaşımların varsayımları, bakış açıları ve özellikleri incelenmiştir. Seminer sonunda özellikle Havacılık Yönetimi bölümü öğrencilerinin yönelttiği sorular ile emniyet yaklaşımlarının havacılık sektöründeki birçok farklı uygulama şekli konusunda analizler ve değerlendirmeler yapılmıştır. Semineri hem Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin hem de ülkemizden farklı üniversitelerin öğretim elemanları ile öğrenciler ve Türk Havacılık Sisteminden sektör uzmanları takip etmiştir.