SDS (Sektörde Ders ve Staj) programı kapsamında Güvenlik Bilinci Eğitimi (Kurs-1) hk.

2023-24 akademik yılı bahar döneminde SDS programına katılacak tüm öğrencilerin geçerli Güvenlik Bilinci Eğitimi (Kurs-1) sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

Bu kapsamda, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 11:00-15:00 aralığında, 4 saat süreli olarak, Fakültemiz terminal binası ile güvenlik akademi dersliklerinde eğitim düzenlenmiştir.

Apron kartlarının temini açısından Güvenlik Bilinci Eğitimi (Kurs-1) sertifikası gerekli olduğundan, geçerlik süresi 3 yıl olan bu sertifikayı daha önce yetkili herhangi bir kurumda eğitime katılarak temin etmemiş olup 2023-24 akademik yılı bahar döneminde SDS programı için ön talepte bulunan tüm öğrencilerin eğitime katılımları zorunludur.

Eğitim, üç ayrı derslikte eş zamanlı sunum ve sınav organizasyonu olarak düzenlenecektir.

Katılımcıların eğitim sonunda düzenlenecek sınav için yanlarında kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.

2023-24 akademik yılı bahar döneminde SDS programı için ön talep formu dolduran tüm HEE ve UGMB bölümü son sınıf öğrencilerinden,

• daha önce alınmış, geçerlik süresi uygun Güvenlik Bilinci Eğitimi (Kurs-1) sertifikasına sahip olanların belgelerinin okunaklı bir fotokopisini en geç 22 Aralık 2023 Cuma saat 16:00'ya kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine (Naim Can) teslim etmesi gerekmektedir.
  • İlk defa bu belgeyi alacak olanların aşağıda sıralanan evrakları en geç 22 Aralık 2023 Cuma saat 16:00'ya kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine (Naim Can) eksiksiz teslim etmesi gerekmektedir. Hangi derslikte eğitim alınacağı bilgisi belge tesliminde öğrenci ile paylaşılacaktır.

İlk defa sertifika alacakların teslim etmesi gerekli belgeler:

• Özgeçmiş kontrol formu (bilgisayar ortamında doldurularak çıktısı alınıp imzalanacak) (ilgili form için tıklayınız....)
  • 2 adet fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş, HUBF Öğrenci İşleri Biriminde kesilip Özgeçmiş Kontrol Formu üzerine yapıştırılacak)
  • Adli sicil kaydı (e-devletten alınacak / Evrakın verileceği yer için Resmi Kurum seçeneği kullanılarak Eskişehir Teknik Üniversitesi yazılmalı)
  • TC kimlik kartı/nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Öğrenci belgesi (HUBF Öğrenci İşleri birimi tarafından hazırlanıp başvuru evraklarına eklenecek)