ESTÜ Etkinlikleri

IFTE Havacılık Fuarı

2.06.2023 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Etkinlik

Değerli Havacılık Tutkunları,

2-4 Haziran tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde düzenlenecek IFTE Havacılık eğitimleri Fuarında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak B14 standında yer alacağız.

IFTE'de sizleri bekleyen avantajlardan biri dünyanın dört bir tarafından ayağınıza kadar gelen uçuş eğitmenleri, eğitim uzmanları, havacılık kurum yetkilileri tarafından verilecek olan birebir bilgilendirmelerdir.  Bu sayede eğitimlerinizi daha verimli bir şekilde yönlendirebilir, okullarla ve kurumlarla ilgili daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra organizasyon içerisinde sizler için en avantajlı koşulları sunan ilgili kurum ve okulla anlaşmanızı sağlayarak profesyonel havacılık kariyerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Siz değerli havacıları da aramızda görmekten, standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.