ESTÜ Etkinlikleri

IFTE2024 Havacılık Eğitim Fuarı 3-4-5 Mayıs 2024

3.05.2024 09:00 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Tanıtım Günleri

3-4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde düzenlenecek olan Türkiye’nin İlk ve Tek Havacılık Eğitim Fuarı IFTE2024 İstanbul Flight Training Event Havacılık Eğitim Fuarı'nda, Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak havacılık ve uçuş eğitimi imkanlarımızı tanıtmak amacıyla D-2 standında sizlerle olacağız.

IFTE'de sizleri bekleyen avantajlardan biri dünyanın dört bir tarafından ayağınıza kadar gelen uçuş eğitmenleri, havacılık eğitimi uzmanları, havacılık kurum yetkilileri tarafından verilecek olan birebir bilgilendirmelerdir.  Bu sayede eğitimlerinizi daha verimli bir şekilde yönlendirebilir, okullarla ve kurumlarla ilgili daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra organizasyon içerisinde sizler için en avantajlı koşulları sunan ilgili kurum ve okulla anlaşmanızı sağlayarak profesyonel havacılık kariyerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Siz değerli havacıları da aramızda görmekten ve standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.