Havacılıkta Geleceğe Bakış: Geleceğin Profesyonelleri

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 15’te okulumuzdan 1990 yılında mezun olan ve İngiltere’deki Cranfield Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Cengiz Türkoğlu ile bir mezun buluşması etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte havacılıktaki muhtemel teknolojik sıçramalar ve bu gelişmeler karşısında havacılık profesyonellerinden neler beklendiği ele alınmıştır. Türkoğlu, kendi kariyer gelişiminden ve deneyimlerinden yola çıkarak, öğrencilerimiz için 21. Yüz Yıl becerilerine, yetkinlik temelli eğitime, kararlılığa, tutkuya ve azimli olmaya dikkat çekmiştir. Etkinlik, başta Profesyonel Hayata Geçiş dersini alan öğrenciler olmak üzere, 100’ün üzerinde öğrenci ve öğretim elemanı tarafından takip edilmiştir.