Sunexpress Havayolu Öğrenci-Sektör Buluşması (09.11.2023)

ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından SUNEXPRESS Havayolu Şirketi yetkililerinin katılımı ile öğrenci- sektör buluşması etkinliği düzenlendi. 9 Kasım 2023 Perşembe günü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde gerçekleşen etkinliğe; SunExpress Bakım Eğitim ve Sınav Müdürü, Lufthansa Serbest Teknik Eğitmeni Sayın Ömer PAKSOY, SunExpress Uçak Bakım Teknisyeni, Bakım Eğitmeni, Lufthansa Serbest Teknik Eğitmeni Sayın Burak KAYA ve SunExpress İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğünden İşveren Markalaşma Ekip Lideri Sayın Emir AKSOY konuşmacı olarak katıldılar. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, SunExpress şirket tanıtımının yanı sıra staj ve işe alım süreçlerine yönelik de açıklamalara yer verildi. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı ile Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve ESTÜ- SunExpress işbirliği ile sürdürülen Sektörde Ders ve Staj (SDS) programı ile ilgili paylaşımların yapıldığı etkinlik, soru cevap bölümü ile sona erdi.