Öğrenci Etkinlikleri

ÖĞR. GÖR. CENGİZ TÜRKOĞLU: HAVACILIKTA GELECEĞE BAKIŞ: GELECEĞİN PROFESYONELLERİ SÖYLEŞİSİ

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 15’te okulumuzdan 1990 yılında mezun olan ve İngiltere’deki Cranfield Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Cengiz Türkoğlu ile bir mezun buluşması etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte havacılıktaki muhtemel teknolojik sıçramalar ve bu gelişmeler karşısında havacılık profesyonellerinden neler beklendiği ele alınmıştır. Türkoğlu, kendi kariyer gelişiminden ve deneyimlerinden yola çıkarak, öğrencilerimiz için 21. Yüz Yıl becerilerine, yetkinlik temelli eğitime, kararlılığa, tutkuya ve azimli olmaya dikkat çekmiştir. Etkinlik, başta Profesyonel Hayata Geçiş dersini alan öğrenciler olmak üzere, 100’ün üzerinde öğrenci ve öğretim elemanı tarafından takip edilmiştir

SUNEXPRESS YÜZ YÜZE SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 10.30'da SunExpress Bakım Departmanından Sn. Tekin TİFTİK (Maintenance Organization Senior Manager), Sn. Ömer PAKSOY (Maintenance Train. & Examination Manager), Sn. Göksel TERZİ (Workshop & Production Manager) ve Sn. Serdar ERDEN (Aircraft Technician & Maintenance Organization Trainer) fakültemizi ziyaret etmişler, ziyaret kapsamında öğrencilerimiz ile şirket tanıtımı, stajer seçim kriterleri ve öğrencilerden beklenilenler, işe alım süreçleri konularında bir söyleşi yapmışlardır.

UGMB BÖLÜM BULUŞMASI-1

28 Mart 2022 Pazartesi saat 17.00'de Katar Sivil Havacılık Otoritesi Uçuşa Elverişlilik Departmanı'nda Uçuşa Elverişlilik Denetçisi olarak görev yapmakta olan Fakültemiz mezunu Sn. Ahmet İhsan HEPKUL'un konuşmacı olarak katıldığı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte Katar'daki çalışma şartları ile İngilizce ve lisansın önemine değinilmiş, teknisyen adayları için tavsiyelerde bulunulmuştur.

SUNEXPRESS MEZUN BULUŞMASI

UGMB BÖLÜM BULUŞMASI-1

ERASMUS DENEYİM PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ

TARİH KONUŞMACI BÖLÜM ÜLKE ÜNİVERSİTE