ESTÜ Duyurular

2023-24 akademik yılı yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin dikkatine - Güvenlik Bilinci (Kurs-1) Eğitimleri (Eğitim T-4 dersliğindedir)

Tüm eğitimler Terminal Binası / Güvenlik Akademi / T-4 dersliğinde yapılacaktır !!! 

Apron kartına ihtiyaç duyulacak sahalarda staj yapacak tüm öğrencilerin geçerli Güvenlik Bilinci (Kurs-1) Eğitimi sertifikasına sahip olması gerekmektedir. 

Bu kapsamda, 6-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında, 4 saat süreli olarak, maksimum 25 kişilik kontenjanlı gruplar halinde, Fakültemiz terminal binası güvenlik akademi dersliklerinde eğitimler düzenlenecektir. Eğitim başvurularında her bir grup için kontenjan kapsamında 4.sınıflardan alt sınıflara doğru bir öncelik sırası uygulanacaktır. Katılımcıların eğitim sonunda düzenlenecek sınav için yanlarında kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir. 

2023-24 akademik yılı yaz döneminde staj yapacak olup, bu sertifikayı daha önce yetkili herhangi bir kurumda eğitime katılarak temin etmemiş olan (veya daha önce bu belgeyi almış olmasına rağmen belge geçerlik tarihi mayıs/haziran/temmuz 2024 ayları içinde dolacak olan) ve apron kartına ihtiyaç duyacak tüm öğrencilerin eğitime katılımları zorunludur. 

İlgili öğrencilerin,

  • eğitim gün ve saatini tercih etmek üzere en geç eğitimden bir önceki gün saat 17:00'ye kadar HEE & UGMB Bölüm Sekreteri Hilal ERDAL'da bulunan listelere isimlerini yazdırabilirler.
  • tercih ettikleri eğitim zamanına göre, isim listelerinde belirtilen son tarih ve saate kadar aşağıda sıralanan belgeleri eksiksiz teslim etmesi gerekmektedir. 

Eğitim alacakların teslim etmesi gerekli belgeler:

  • Özgeçmiş kontrol formu (bilgisayar ortamında doldurularak çıktısı alınıp imzalanmalıdır.) (form üzerine fotoğraf yapıştırmayınız !!) (ilgili form için tıklayınız....)
  • 2 adet fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık veya biyometrik, arkasına ad/soyad/bölüm bilgisi yazılmış olmalıdır.)
  • Adli sicil kaydı (e-devletten alınmalıdır. / Evrakın verileceği yer için Resmi Kurum seçeneği kullanılarak Eskişehir Teknik Üniversitesi yazılmalıdır.)
  • TC kimlik kartı/nüfus cüzdanı fotokopisi