SDS (Sektörde Ders ve Staj) programı kapsamında belgelerin toplanması - güncelleme

2023-24 akademik yılı bahar dönemi SDS programı için tercihte bulunan tüm HEE ve UGMB bölümü son sınıf öğrencilerinin belge listesinde yer alan tüm evrakları, tabloda belirtilen tarihlere kadar, açıklamalarda belirtilen şekilde hazırlayarak,

• HEE Bölümü için Öğr.Grv. Tulga Metin CANDAŞ'a
  • UGMB Bölümü için Öğr.Grv. Ramazan KALE'ye

​teslim etmesi gerekmektedir.

Tabloda sıralanan evraklardan "Okul Evrakları" altında yer alan "İşletmede mesleki eğitim formları", "Staj formları" ve "Kişisel Verilerin Transferine ve İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Beyanı" belgelerinin boş halleri 16 Ocak 2024 Salı gününden itibaren Fakülte Öğrenci İşleri Biriminden (Gamze Aldıç) imza karşılığı alınarak, açıklamalarda yer aldığı şekilde doldurulduktan sonra ilgili bölümde evrakların toplanmasında görev alacak hocalarımıza tabloda yer alan son tarihlere kadar teslim edilecektir. Belge listesindeki açıklamalarda yer aldığı üzere, bu grupta yer alan bazı belgeler Dekanlık onayları sonrasında öğrenci tarafından 19.01.2024 Cuma günü en geç saat 16:00'ya kadar Fakülte Öğrenci İşleri Biriminden (Gamze Aldıç) yine imza karşılığı geri alınarak öğrenci tarafından muhafaza edilecektir.

Sağlık belgelerinin temininde yaşanacak gecikmelerde belgeleri toplamak üzere görev yapan ilgili bölüm hocalarımıza ivedi bilgi verilmelidir.

Tabloda sıralanan evraklar genel belgeleri içermekte olup, şirketlere özel talep edilen ilave bilgi ve belgeler (örn. banka bilgileri, taahhütname, özgeçmiş formu, vb.) daha sonra aralıklarla elden veya dijital ortamda toplanacaktır.

(tabloda kan tahlili için bazı bilgilerin eksik olduğu tespit edilmiş olup, düzeltme sağlanmıştır)

Belge listesini içeren tablo için tıklayınız....