Havaalanı Yönetimi - Söyleşi (Sn. Murat Destek)

Havaalanı Yönetimi alanında Havacılık Buluşması gerçekleşti!
Prof. Dr. Ferhan ŞENGÜR ve Doç.Dr. Vildan Durmaz tarafından verilen Havaalanı Yönetimi dersi kapsamında Sektör-Üniversite işbirliğinin güçlendirilmesi adına 28 Aralık 2022 tarihinde saat 14:00’de, Summa Airports Niger Genel Müdürü ve ACI Africa Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat DESTEK ile çok keyifli ve bilgi dolu bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Ferhan ŞENGÜR moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik süresince konuğumuz havaalanı işletmeciliği, kariyer gelişimi, Summa Airports ile havacılık ve Afrika havacılığının geleceği hakkında çok değerli bilgiler vermiştir. Öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin katılım gösterdiği etkinliğin organizasyonu Arş.Gör. Ferhat İnce tarafından gerçekleştirilmiştir. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI